Tarta z serem wiśniowym Blanca

Tarta z serem wiśniowym Blanca
Tarty z serem wiśniowym Blanca wymagają około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 26 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka jaj, sok z cytryny, serek śmietankowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarty Z Serem Wiśniowym, Tarty Z Serem Wiśniowym, oraz Tarty Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść wkładki do ciast w puszkach na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
Aby nadzienie: w średniej misce, połączyć Serek i 1/2 szklanki cukru. Wymieszać z jajkami, wanilią i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dokładnie wymieszać.
1
Połączyć okruchy, 2 łyżki cukru i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Pokrój w maśle, aż skorupa utworzy małe okruchy. Umieść jedną łyżkę skorupy do każdego liniowej ciasto filiżanki i poklepać go. Łyżka warstwy nadzienia na wierzchu skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Gdy tarty są świeże z piekarnika, łyżką nadzienia wiśniowego nad każdą z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Niech tarty schłodzić w lodówce przez 30 minut do godziny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia0
Magazyn