Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę do ubijania, mąkę, kurki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarta z porem i kurkami, Tarte Aux Girolles- " tarta Kurkowa, oraz Tarta Z Pora.
Instrukcje
1
Zrobić skórkę: w średniej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz. Masło wcierać w mąkę, aż większość z nich wygląda jak mączka kukurydziana, ale niektóre większe kawałki wielkości grochu pozostają.
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mżawka w 3 łyżkach. lodowata woda, szybko mieszając widelcem. Lub mąkę pulsacyjną, sól, pieprz i masło w robocie kuchennym, aż powstanie gruba mieszanka o konsystencji mąki kukurydzianej, a następnie skropić lodowatą wodą, aż ciasto się połączy. Obróć ciasto na duży kawałek folii i użyj folii, aby nacisnąć ciasto na 1-in.- gruby dysk. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 2 dni.
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Lekko posmarować powierzchnię roboczą. Rozpakuj ciasto; wałkiem delikatnie rozwałkuj, obracając ciasto 90 między każdą rolką, w 12-calowy. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Miejsce rozwałkowane ciasto w 9 1/2-in. tart pan. Wykończ krawędzie równo z krawędziami patelni. Ciasto przykryć dużym kawałkiem folii aluminiowej i zważyć ciężarami ciasta, suszoną fasolą lub niegotowanym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, Obrane
6
Piec ciasto 20 protokół. Podnieś folię i ciężary off skorupy i piec, aż zacznie się złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
7
Niech skorupa ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
W międzyczasie wykonaj nadzienie: rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pory i sól i gotować, mieszając, aż pory będą miękkie, o 3 protokół. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać grzyby. Gotować, stale mieszając, aż grzyby wydadzą swój płyn, 5 do 10 minut. Wymieszać tymianek, śmietanę i pieprz, a następnie wyłączyć ogień i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Połowę startego sera rozłożyć na tartej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Na wierzchu rozprowadzić mieszankę pora-pieczarki i posypać pozostałym serem.