Tarta z nektaryną i Mascarpone w skórce Gingersnap
Ten przepis służy 8. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, śmietany, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nektarynowa Tarta Mascarpone, tarta dyniowa z piernikową skórką, oraz Tarta z dyni czekoladowej z skórką Gingersnap dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. drobno zmiel gingersnaps w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Gingersnap
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Dodać masło i zmiksować, aż okruchy będą równomiernie nawilżone. Naciśnij mieszaninę na dole i w górę strony 9-calowej średnicy tart pan z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
3
Piec skorupę, aż kolor ciemnieje, naciskając boki z tyłu łyżki, jeśli zaczyna się przesuwać, o 8 protokół. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Ubić pierwsze 6 składników w średniej misce, aż będzie gładka. Beat w krystalizowanym imbirze.