Tarta Z Kozim Serem Z Cukinią
Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 301 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Mieszanka greckiego jogurtu, mleka, fleur de sel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarta Z Kozim Serem Z Pieczonym Bakłażanem, Cukinią I Karmelizą, Kolacja: cukinia, pieczarki i tarta z kozim serem, oraz Tarta z cukinią i kozim twarogiem.
Instrukcje
Umieść mąkę, masło, jogurt i sól w misce robota kuchennego. Pulsuj, aż masło będzie w kawałkach wielkości grochu, około 10 impulsów.
Dodaj wodę z lodem i pulsuj, aż mąka zostanie włączona, a ciasto połączy się w kulkę, około jednej minuty. Przykryj ciasto folią i pozostaw do schłodzenia w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na około 8 na 11 cali prostokąt. Uwaga: Ta tarta ma być rustykalna, Nie idealnie ukształtowana.
Posypać ciasto sezamem i lekko zwinąć wałkiem do ciasta, aby osadzić nasiona w skorupie.
Ciasto ułożyć na blasze do pieczenia. Nakłuć ciasto widelcem. Ciasto przykryć innym kawałkiem papieru pergaminowego i wyłożyć odważnikami na ciasto.
Piec przez 35 minut, lub do złotego koloru.
Wyjąć ciężarki ciasta i ostudzić.
Montaż: w małej misce, połączyć kozi ser i mleko.
Ubić do uzyskania kremowej konsystencji koziego sera.
Rozłóż kozi ser równomiernie na skórce.
Połóż cukinię na kozim serze, nakładając się lekko, aż całkowicie pokryje skórkę.
Posypać tymiankiem i fleur de sel.
Skropić oliwą bezpośrednio przed podaniem.