Tarta Z Kalafiorem I Karmelizowaną Cebulą

Tarta Z Kalafiorem I Karmelizowaną Cebulą
Kalafior i karmelizowana cebula tarta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 610 kalorii, 15g białka, oraz 47 g tłuszczu. Jeśli masz mąkę, mieloną gałkę muszkatołową, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 734 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Tarta z kalafiorem i karmelizowaną cebulą, Karmelizowana Tarta Cebulowa, oraz Karmelizowana Tarta Z Czerwoną Cebulą dla podobnych receptur.

Składniki

63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło pokrojone w kostkęmasło pokrojone w kostkę4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mała główka kalafiora (Około lub 1 lb większej główki kalafiora, pokrojona w 1-calowe kwiatuszki (kalafior Romanesco, zwłaszcza pomarańczowy lub zielony, byłby ładnym substytutem)mała główka kalafiora (Około lub 1 lb większej główki kalafiora, pokrojona w 1-calowe kwiatuszki (kalafior Romanesco, zwłaszcza pomarańczowy lub zielony, byłby ładnym substytutem)12 łyżeczki czosnku w proszkumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy12 łyżeczki czosnku w proszkuMusztarda DijonMusztarda Dijon1takie jak m&m'stakie jak m&m's2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka1szczyptaSzczypta zmielonej gałki muszkatołowejSzczypta zmielonej gałki muszkatołowej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty ser Gruyère (Szwajcarski lub Comté są świetne)starty ser Gruyère (Szwajcarski lub Comté są świetne)1981 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser mascarpone (patrz uwaga poniżej sugerowane zamienniki)ser mascarpone (patrz uwaga poniżej sugerowane zamienniki)43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1łyżka czerwony ocet winnycebula, połówki długości i cienko pokrojonacebula, połówki długości i cienko pokrojona791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweParmezanParmezan1ciasto z lodem lub domową skorupą tartą (przepis poniżej)ciasto z lodem lub domową skorupą tartą (przepis poniżej)0Batoniki toffi Heath(albo zwykłe)(albo zwykłe)12 łyżeczki czosnku w proszkuolej truflowy lub 3 szczypty soli truflowej (opcjonalnie) (patrz UWAGI poniżej)olej truflowy lub 3 szczypty soli truflowej (opcjonalnie) (patrz UWAGI poniżej)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana do ubijania (chociaż każde mleko o niskiej lub pełnotłustej zawartości tłuszczu lub lekki krem również zadziała)śmietana do ubijania (chociaż każde mleko o niskiej lub pełnotłustej zawartości tłuszczu lub lekki krem również zadziała)0Batoniki toffi Heathpieprz biały lub czarny mielonypieprz biały lub czarny mielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn