Tarta Z Dzikimi Grzybami

Tarta Z Dzikimi Grzybami
Tarta z dzikimi grzybami wymaga z grubsza 75 godzin od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka żółtka, crème fraîche, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tarta Z Dzikimi Grzybami, Tarta Z Dzikimi Grzybami, oraz Tarta Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni z lekko posypanym mąką wałkiem do 11-calowej rundy i dopasuj do patelni do tarty, przycinając nadmiar ciasta. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Lekko nakłuć dno skorupy widelcem, następnie ułóż folię i napełnij ciężarami ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Piec, aż strona jest ustawiona i krawędź jest blady złoty, 18 do 20 protokół. Ostrożnie wyjąć folię i ciężary i piec powłoki, aż dno jest złoty, 10 do 15 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Całkowicie schłodzić na patelni na stojaku, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Rozgrzać masło i olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć grzyby, szalotka, tymianek,1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu, często mieszając, aż grzyby będą miękkie i każdy płyn wydzielany odparowuje, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Przełożyć do miski i schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Ubij Creme fraîche, śmietanę, całe jajko, żółtko i pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w średniej misce do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1
Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Grzyby rozsypać równomiernie w tartej skorupce i zalać kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
3
Piec tartę na patelni na blasze do pieczenia, aż krem jest tylko ustawić i lekko nadmuchane, 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Ostudzić tart w patelni na stojaku co najmniej 20 minut, a następnie usunąć stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podawać tarty ciepłe lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn