Tarta z dyni i pieczarkami z Gruyère

Tarta z dyni i pieczarkami z Gruyère
Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka soli koszernej, Pre shiitake Grzyb czapki, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczarki, Dyni I Tarta Gruyère, Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, oraz Tarta z grzybami i gruyère dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki i łyżek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę i 3 kolejne składniki (przez proszek do pieczenia) połączyć w robocie kuchennym; pulsować 2 razy lub do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Połączyć 1/4 szklanki oleju i 3 łyżki wody z lodem w małej misce. Z włączonym procesorem powoli dodawaj mieszaninę oleju przez rynnę spożywczą i przetwarzaj, aż ciasto będzie kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Posyp ciasto na 9-calową płytkę ciasta pokrytą sprayem do gotowania. Szybko naciśnij ciasto na równą warstwę w dolnej i górnej części płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
6
Umieścić skórkę do nagrzanego piekarnika i piec przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby przygotować nadzienie, umieść squasha w robocie kuchennym (nie czyść z ciasta) i przetwarzaj przez 1 minutę lub do momentu, gdy squash zostanie drobno posiekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
8
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj squash i cebulę na patelnię; smażyć przez 9 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Podczas squash gotuje, połączyć połowę sera (około 1/3 szklanki), jajka, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce; wymieszać w mieszaninie squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Wyjąć skorupę z piekarnika; łyżka mieszaniny squash na skorupie, i równomiernie rozprowadzić. Powrót tarta do piekarnika 425; piec 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Powrót do patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Dodać pancetta; gotować 1 minutę lub aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
16
Dodać grzyby; gotować przez 7 minut lub aż rumiane. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
SólSól
17
Dodać wino; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
18
Wyjąć tartę z piekarnika. Ułożyć masę grzybową równomiernie na wierzchu tarty; posypać pozostałą 1/3 szklanki sera. Przywróć tartę do piekarnika 425.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
19
Piec 3 do 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn