Chutney Faszerowane Jajka
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Chutney nadziewane jajka może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paski bekonu, jajka na twardo, chutney i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Curried Chutney Eggs, Slim Chutney Deviled Eggs, oraz Curried Deviled Eggs with Chutney podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż; usunąć żółtka i odstawić białka. W dużej misce żółtka zacieru.
Dodać boczek, chutney i majonez; dobrze wymieszać.
Rurkę lub łyżkę do białek jaj. Przechowywać w lodówce do podania.