Tarta z boczkiem i porem
Tarta z boczkiem i porem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 289g tłuszczu, oraz w sumie 3976 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szwajcarskiego sera, porów, arkuszy ciasta francuskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest świetne. Podobne przepisy to Tarta z boczkiem i porem, Tarta z porem i boczkiem, oraz Tarta Z Kapustą, Porem I Boczkiem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 F. gotować boczek na patelni na średnim ogniu, aż ostry, 6 protokół.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Wyrzucić wszystkie z wyjątkiem 1 łyżki kapieli i powrócić do średniego ciepła.
Dodać pory i gotować przez 3 protokół. Rozłóż ciasto francuskie i umieść na 2 blachach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Posypać serem i rozsypać pory i boczek na wierzchu.
Piec, aż ciasto będzie złociste i chrupiące, o 25 protokół.