Tarta z boczkiem i porem

Tarta z boczkiem i porem
Tarta z boczkiem i porem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 289g tłuszczu, oraz w sumie 3976 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szwajcarskiego sera, porów, arkuszy ciasta francuskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest świetne. Podobne przepisy to Tarta z boczkiem i porem, Tarta z porem i boczkiem, oraz Tarta Z Kapustą, Porem I Boczkiem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 375 F. gotować boczek na patelni na średnim ogniu, aż ostry, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Wyrzucić wszystkie z wyjątkiem 1 łyżki kapieli i powrócić do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Dodać pory i gotować przez 3 protokół. Rozłóż ciasto francuskie i umieść na 2 blachach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Posypać serem i rozsypać pory i boczek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Piec, aż ciasto będzie złociste i chrupiące, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia72
Magazyn