Tarta z boczkiem i porem

Tarta z boczkiem i porem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.93 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś hickory-wędzony boczek, pieprz, por i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta z porem i boczkiem, Tarta Z Kapustą, Porem I Boczkiem, oraz Tarta z dzikim porem i podwójnym wędzonym boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Usuń i odrzuć końce korzeni i ciemnozielone wierzchołki pora. Cienko pokroić pory i dokładnie spłukać pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć brud i piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 8 do 11 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podsmażyć pory w gorących kapiących na średnim ogniu 5 do 7 minut lub do miękkości. Wymieszać w 1/2 szklanki sera, tymianku, pieprzu i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Rozłóż arkusz ciasta; Dopasuj do kwadratowej patelni o przekątnej 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Ubić białko do uzyskania jasnej piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Na blachę ciasta posmarować białko jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
8
Piec w 400 przez 15 do 20 minut lub aż rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z piekarnika. Naciśnij ciasto z tyłu łyżką, aby spłaszczyć. Wierzch wymieszać z porem, posypać pokruszonym boczkiem i pozostałym 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Piec 5 do 7 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
* Ser szwajcarski można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
12
** 1 łyżeczka. można zastąpić suszony tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony TymianekSuszony Tymianek
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn