Tarta Wiśniowa Kevina
Tarta Wiśniowa Kevina może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kirschwasser, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, Tarta Wiśniowa Tarta Czekoladowa, oraz Kevin ' s Aloo Gobi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby Zrobić ciasto: cukier cukierniczy śmietany i 3 jajka razem w dużej misce. Wymieszać w wodzie z kwiatem pomarańczy.
Dodać masło lub margarynę i dobrze wymieszać. Powoli dodaj mąkę tortową, mieszając tylko do połączenia. Zeskrobać na kawałku plastiku i owinąć. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Ciasto rozwałkować na powierzchni mąki, i dopasować do 11 calowy tart patelni. Upewnij się, że nie ma dziur w cieście.
Wiśnie umieść w skorupce tartej. Zmieść jak najwięcej w jednej warstwie.
Aby nadzienie: za pomocą miksera, śmietany razem 3 jajka, 1/4 szklanki mąki, kirsch, śmietany i cukru białego, aż będzie gładka.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 40 minut, lub do momentu, gdy nadzienie jest po prostu ustawione. Pozostawić do ostygnięcia.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.