Prosty, Klasyczny Grillowany Ser

Prosty, Klasyczny Grillowany Ser
Jeśli 17 centów za porcję spada twój budżet, Prosty, Klasyczny Grillowany ser może być doskonałym bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, Monterey jack, ostry cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Prosty Grillowany Ser Kefalotyri, Klasyczny Grillowany Ser + Krem Z Zupy Pomidorowej, oraz Zupa pomidorowo-pomarańczowa z klasycznym grillowanym serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć wszystkie 3 sery i bazylii. "Tarcie twardszych serów sprawia, że kawałki są tej samej wielkości, więc równomiernie się topią. A dodanie kremowego sera, takiego jak fromage blanc lub ser śmietankowy, równomiernie rozprowadza starty ser na chlebie", mówi Conley. Wszystko to sprawia, że bardzo kremowe nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
2 kromki chleba wymieszać z serem, równomiernie rozłożyć na chlebie. "Czerstwy chleb świetnie nadaje się do grillowanego sera" - mówi Conley. "Jest trochę suchszy, więc brązowieje lepiej."Formować kanapki z pozostałymi 2 plastrami. To duża ilość nadzienia, ale w porządku. Jeśli jednak używasz bardziej puszystego, lżejszego chleba, radzi używać trochę mniej, aby chleb nie był przytłoczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
3
Posmaruj zewnętrzną stronę każdej kanapki - "aż do krawędzi, aby każda część była tostowana" - mówi Smith. Cowgirls jak Straus Family Creamery butter z pobliskiej Tomales Bay, ale każde masło jest w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4
Podgrzej dużą dobrze przyprawioną patelnię żeliwną lub dużą, ciężką patelnię nonstick na średnim ogniu przez minutę. Ciężkie dno jest ważne: równomiernie przewodzi ciepło, więc kanapki nie przypalają się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Miejsce 2 kanapki na patelni i gotować, aż złoto-brązowy pod spodem, 5 do 7 protokół. Odwróć i ugotuj drugą stronę. "Najczęstszym błędem przy robieniu grillowanego sera jest jego zbyt gorące gotowanie" - mówi Conley. "Niski i wolny jest kluczem."Ser będzie prawdopodobnie wyciekać, ale to jest w porządku; daje kanapki ładne chrupiące frędzle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn