Tarta Truskawkowo-Kiwi-Migdałowa
Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pastę migdałową, mąkę, kiwi, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Z Truskawkami Kiwi, Tarta Truskawkowo-Kiwi, oraz Tarta Z Truskawkami Kiwi.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w kuchence miski z metalowym ostrzem, miejsce pasty migdałowej. Przykryć; przetworzyć impulsami włączania i wyłączania, aż do drobnego zmielenia.
Dodać masło, mąkę i jajko; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić.
Na arkuszu ciasteczek, rozwiń ciasto na 1 duży prostokąt. Naciśnij na prostokąt o wymiarach 12x9 cali, mocno naciskając perforacje w celu uszczelnienia. Fold 1/2 cala krawędzi ciasta nad, tworząc obręcz skorupy.
Rozprowadzić mieszankę pasty migdałowej na cieście do obręczy.
Piec 15 do 20 minut lub aż skorupa jest złoty kolor. Natychmiast rozprowadzić konfitury na tarcie. Ułóż owoce na ciepłej tarcie.
Podawać na ciepło lub chłodno.