Tarta Truskawkowo-Kiwi-Migdałowa

Tarta Truskawkowo-Kiwi-Migdałowa
Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pastę migdałową, mąkę, kiwi, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Z Truskawkami Kiwi, Tarta Truskawkowo-Kiwi, oraz Tarta Z Truskawkami Kiwi.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. w kuchence miski z metalowym ostrzem, miejsce pasty migdałowej. Przykryć; przetworzyć impulsami włączania i wyłączania, aż do drobnego zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło, mąkę i jajko; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
3
Na arkuszu ciasteczek, rozwiń ciasto na 1 duży prostokąt. Naciśnij na prostokąt o wymiarach 12x9 cali, mocno naciskając perforacje w celu uszczelnienia. Fold 1/2 cala krawędzi ciasta nad, tworząc obręcz skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Rozprowadzić mieszankę pasty migdałowej na cieście do obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
5
Piec 15 do 20 minut lub aż skorupa jest złoty kolor. Natychmiast rozprowadzić konfitury na tarcie. Ułóż owoce na ciepłej tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn