Tarta Peach Pear

Tarta Peach Pear
Peach Pear Tart może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis na deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto francuskie, wałek do ciasta, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Gruszkowa, Tarta Gruszkowa, oraz Tarta Gruszkowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozmrażać ciasto francuskie w temperaturze pokojowej przez 20 do 30 minut. Rozwiń się. Jeśli ciasto nie rozwija się łatwo, rozmrażaj przez dodatkowe 5 do 10 minut i spróbuj ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto na prostokąt o wymiarach 10 na 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Przełożyć na niepasaną blachę do pieczenia. Suchą szczotką do ciast pozbądź się nadmiaru mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
5
W małej misce lekko ubić razem jajko i 1 łyżkę wody, aby utworzyć umyć jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Za pomocą pędzla do ciasta szczotkuj całą powierzchnię arkusza ciasta za pomocą mycia jaj. Wzdłuż wszystkich 4 stron złóż 1/2 cala krawędzi, aby utworzyć prążkowaną granicę wokół ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusz CiastaArkusz Ciasta
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
7
Szczotka górnej części tej obręczy z umyć jajko, jak również. Nakłuć ciasto (wewnątrz obręczy) widelcem (zapewnia to, że ciasto wewnątrz obramowania nie zadyma się jak zewnętrzna krawędź).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
8
Ułóż cienko pokrojone gruszki na cieście, pokrywając całą powierzchnię, ale w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
9
Gruszki posypać cukrem, likierem gruszkowym i kroplować kostkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
7 Dojrzałych Gruszek, Takich Jak Comice Lub Bartlett, Obranych, Wydrążonych I Pokrojonych W Plasterki O Grubości 1/4 Cala7 Dojrzałych Gruszek, Takich Jak Comice Lub Bartlett, Obranych, Wydrążonych I Pokrojonych W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
10
Piec przez 15 do 20 minut lub do nadęty i złoty brąz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Podczas pieczenia tarty połącz przetwory brzoskwiniowe i nektar brzoskwiniowy w bezpiecznej dla mikrofali misce. Mieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury BrzoskwinioweKonfitury Brzoskwiniowe
Nektar BrzoskwiniowyNektar Brzoskwiniowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Podgrzewać na wysokim poziomie przez 15 sekund, aż przetwory stopią się, mieszając za każdym razem. Gdy mieszanina całkowicie się stopi, przepchnij drobny sitko siatkowe, aby usunąć wszelkie grudki lub kawałki owoców. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
13
Po zakończeniu pieczenia tarta wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Posmaruj całą tartę polewą brzoskwiniową, zarówno owocami, jak i ciastem. Schłodzić do temperatury pokojowej i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn