Tarta owocowa z kremem Limoncello i cytryną
Limoncello i krem cytrynowy tarta owocowa to bezglutenowy przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 5G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cytrynowy twaróg, liście mięty, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżką wynik 22% to danie jest raczej złe. Spróbuj Tarta cytrynowo-kokosowa z kremem z marakui, Limoncello Pound Cake w / Meyer Lemon Curd Filling & Goz Cheese, Thyme and Limoncello Icing, oraz Babeczki cytrynowe z Limoncello-lukier serowy podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij ciasto z opakowania, połóż je na talerzu tortowym i zalej likierem. W małej misce trzepaczka lub ubić śmietanę, ser mascarpone i twaróg cytrynowy połączyć. Tarta wypełniamy mieszanką serową, a wierzch jagodami, skórką z cytryny i miętą.