Tarta Orzechowa Tarta

Tarta Orzechowa Tarta
Tarta orzechowa to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz vanillan ekstrakt, naturalne pistacje, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Tarta Orzechowa Tarta, Tarta Tostowo-Kokosowa, oraz Tarta Dyniowa Z Prażoną Skórką Orzechową.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać 1 szklankę mąki, skrobi kukurydzianej, soli i proszku do pieczenia. Używając miksera elektrycznego, ubij masło, cukier i cukier rozdrobniony w innej średniej bowluntil bladożółty i dobrze wymieszany, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać jajko; ubić, aby zmiksować, okazjonalnie miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj suche składniki w 3 partiach, ubijając, aby zmiksować składniki. Zbierz ciasto w kulkę; spłaszcz na dysku. Owinąć w folię i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę. DO przodu: może być wykonany 2 dni. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 12 " rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Przenieść do pan. Naciśnij na dno i upsides patelni. Trim ciasto równo z wierzchem Pan (rezerwy wszelkie resztki w przypadku potrzeby forpatching skorupy po upieczeniu). Nakłuj ciasto widelcem i zamrozić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Linia schłodzone tart powłoki z folii lub pergmentpapier, pozostawiając 1 " zwis. Napełnij masą lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Piec, aż obrzeża skorupy dopiero zaczynają się zmieniać goldenbrown, 35-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Zdjąć folię i ciastka. Załatać wszelkie pęknięcia w skorupie zreserved ciasta. Powrót do piekarnika; continuebaking aż złoty cały, 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieść do stojaka z drutu; ostudzić completely.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Przechowywać szczelnie w patelni w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Tartapan ułożyć na obranej blasze do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Rozłóż pistacje, orzechy laskowe i orzeszki piniowe na 3 oddzielnych małych obramowanych arkuszach. Orzechy tosty aż pachnące i jasnebrown, około 5 minut dla pistacji, 10 minut dla orzechów piniowych i 20 minut dla orzechów laskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TostyTosty
OrzechyOrzechy
4
Niech orzechy ostygną całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
5
Roztopić masło w małym rondlu overmedium-na dużym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż utworzą się złocisto-brązowe bitybottom patelni, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z ciepła i odstawić.
7
Wymieszaj brązowy cukier, syrop kukurydziany, sól iwilla w średniej misce. Wymieszać z jajkami, thenwisk w rumianym maśle. Złóż orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Wlać do skorupy tartej.
9
Piec tartę, obracając patelnię w połowie, aż nadzienie zostanie ustawione wokół krawędzi i jigglesslightly w środku po naciśnięciu, około 1 godziny.Luźno namiot folia na tart, jeśli skorupa dostaje zbytdark.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
10
Przenieść do stelaża z drutu do cool.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
11
Pozostawić w temperaturze pokojowej. Pył z cukrem w proszku tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
12
Servewith pistachio lub orzechów laskowych gelato, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
GelatoGelato
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn