Tarta Nektarynowa
Tarta nektarynowa to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.21 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Nektaryną I Malinami, Tarta Brzoskwiniowo-Nektarynowa, oraz Tarta z nektaryną i jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem; przycinaj nadmiar piecrust wzdłuż krawędzi. Skórkę wyłożyć folią aluminiową i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Piec w temperaturze 425 przez 8 minut.
Wyjąć ciężarki i folię, i piec 3 do 4 Więcej minut lub aż złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu 20 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
W ciężkim rondlu ubijamy cukier i kolejne 3 składniki. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 8 do 10 minut lub aż zgęstnieje. (
Mieszanka powinna być schłodzona-jak budyń grubości i po prostu zacznie bąbelki i być wystarczająco grube, aby utrzymać miękkie szczyty, gdy trzepaczka jest podnoszona.)
Wyjąć z ognia; ubić ekstrakt z migdałów i natychmiast łyżką do schłodzonej skorupy tartej. Przykryć plastikową folią dotykającą powierzchni i schłodzić 4 godziny.
Ułóż plastry nektaryny dekoracyjnie na wierzchu tarty.
Mikrofalówka miód w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 15 sekund lub do ogrzania; szczotka równomiernie na nektaryny.