Tarta Mascarpone z truskawkami

Tarta Mascarpone z truskawkami
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, natychmiastowe espresso w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Truskawki nadziewane Mascarpone, Truskawki Nadziewane Mascarpone, oraz Truskawki I Cynamon Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 (300, jeśli używasz ciepła konwekcyjnego).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić ciasteczka w 1-quart zip-lock plastikowej torbie i pieczęć. Wałkiem do ciasta zmiażdżyć ciasteczka na drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Wlać 2 szklanki okruchów do miski i wymieszać z roztopionym masłem, cukrem i espresso w proszku. Naciśnij mieszaninę równomiernie do dołu i do góry strony 10-calowej patelni z wyjmowaną obręczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W innej misce, z mikserem na średnim, ubić mascarpone, miód, i wanilia, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić w mące i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Umieść tart pan w 12-przez 16-calowy obrębionej patelni do pieczenia i ustawić na środku stojaka nagrzanego piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wlać nadzienie do skorupy czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
8
Piec, aż nadzienie jest blady złoty i ledwo ustawić w środku, gdy delikatnie Potrząsać patelni, 30 do 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wyjąć tartę z piekarnika i ostudzić na stojaku około 30 minut, a następnie schłodzić, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia (przykryć tartę raz zimny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Krótko przed podaniem zdjąć obręcz z patelni. Opłucz, łodyżkę i cienko pokrój truskawki. Ułóż w okrągły lub spiralny wzór na wierzchu tarty, nakładając plastry lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn