Tarta Manchesterska

Tarta Manchesterska
Manchester Tart może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, masło plus dodatkowe, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tarta Wiśniowa Tarta Czekoladowa, Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, oraz Milk Tart layer cake-ciasto waniliowe z nadzieniem z kremu Milk Tart.

Instrukcje

1
Jeśli robisz własne ciasto, napowietrz mąkę, przesiewając ją razem z solą i cukrem do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj masło w kawałkach i wcieraj opuszkami palców, aż osiągniesz konsystencję podobną do okruchów chleba. (Staraj się zachować chłodne ręce).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Stopniowo dodawaj zimną wodę, mieszając tylko tyle wody, ile potrzebujesz, aby uformować ciasto. Uformuj ciasto na dysk (dla ułatwienia obsługi) i umieść je w misce pokrytej plastikiem lub czystym wilgotnym ręcznikiem i pozostaw w lodówce na 30 minut. Po spożyciu rozwałkuj ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię wałkiem do ciasta, na grubość około 1/8 cala i ułóż dobrze posmarowaną 9 1/2 cala patelnię z wyjmowanym dnem. Odciąć nadmiar ciasta wiszące nad krawędzią patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Włożyć ciasto do lodówki na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Podstawę schłodzonej skorupy ciasta wyłożyć papierem do pieczenia. Następnie napełnij masą ceramiczną (lub suszoną fasolą) i umieść na blasze do pieczenia w piekarniku i częściowo piecz ("blind bake") przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Fasola SuszonaFasola Suszona
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Wyjąć masę / fasolę, nakłuć podstawę ciasta, aby zapobiec bulgotaniu podstawy i powrócić do piekarnika na kolejne 5 minut, aby wysuszyć podstawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Również pozostawić piekarnik do ostygnięcia do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1
Podgrzać mleko na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj masło i pozwól mu rozpuścić się w mleku. Odstaw garnek na chwilę. Ubij cukier i jajka w dużej misce z elektrycznym trzepakiem, aż będzie około potrójnej objętości i konsystencji miękkiej bitej śmietany. Odstawić garnek z mlekiem do kuchenki i podgrzać do nagrzania. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać kilka razy, aby napowietrzyć. Przesiać 1/3 mąki i proszku do pieczenia do miski z ubitych jaj i cukru, i złożyć razem. Powtórz dla każdej pozostałej trzeciej mieszanki mąki, składając razem po dodaniu każdej trzeciej. Następnie dodać gorące mleko i masło na raz i złożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Do napełniania i polewania: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Rozłóż dżem na podstawie schłodzonej skorupy ciasta i wylej ciasto na wierzch warstwy dżemu. Następnie posyp powierzchnię ciasta kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
DżemDżem
5
Piec w piekarniku przez 20 do 25 minut, aż powierzchnia sprężyny z powrotem po dotknięciu i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Ostudzić na patelni przez 10 minut. Następnie podczas noszenia rękawic kuchennych, popchnij podstawę cyny do góry od dołu, aby uwolnić tartę z boków patelni. Możesz użyć szpatułki, aby również przesunąć tartę z podstawy na talerz do serwowania; jednak, jeśli zacznie się rozpadać, prawie niewidoczna podstawa patelni flan umożliwia korzystanie z niej do obsługi z niewielkimi konsekwencjami dla prezentacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn