Tarta Malinowo-Czekoladowa

Tarta Malinowo-Czekoladowa
Tarta malinowo-czekoladowa wymaga ok. 38 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, maliny, syrop kukurydziany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Czekoladowo-Malinowa, Tarta Malinowo-Czekoladowa, oraz Tarta Czekoladowo-Malinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wafle czekoladowe przetworzyć w maszynce kuchennej, aż zostaną drobno zmiażdżone. Z uruchomionym procesorem wlać 1/2 szklanki roztopionego masła przez zsyp żywności; pulsować tylko do momentu zwilżenia okruchów. Naciśnij mieszankę okruchów na 9-calowej patelni do tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wafle Pokruszonej Czekolady (około 8 Wafli)Wafle Pokruszonej Czekolady (około 8 Wafli)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut. Ostudzić skórkę podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Połącz 1/2 szklanki śmietany, syrop kukurydziany i 2 łyżki masła w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia; dodać kęsy czekoladowe, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
5
Wlać mieszaninę czekolady do skorupy (skorupa będzie ciepła). Chłodny 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Ułóż 2 szklanki malin, na łodygach z boku do dołu, w koncentrycznych kręgach na górze nadzienia. Chill, uncovered, 1 godzina lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
7
Podawać z dodatkiem słodzonej bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
8
Dekorować, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn