Tarta Karmelowo-Orzechowa
Tarta karmelowo-orzechowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 584 kalorie, 5G białka, oraz 44g tłuszczu. Mieszanka mocno brązowego cukru, pekan, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarta Karmelowo-Jabłkowa, Tarta Karmelowo-Orzechowa Solona, oraz Tarta Czekoladowa, Orzechowa I Solona Karmelowa.
Instrukcje
Ułóż orzechy pekan w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 5 do 7 minut lub do lekko tosty. Schłodzić na stojaku z drutu 15 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Mąka impulsowa, cukier puder i 3/4 szklanki masła w robocie kuchennym 5 do 6 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać równomiernie po spodniej i górnej stronie lekko nasmarowanej 11-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu 15 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Doprowadzić brązowy cukier, miód, 2/3 szklanki masła i śmietanę do wrzenia w 3-qt. rondel na średnim ogniu. Wymieszać z prażonymi orzechami pekan i łyżką gorącego nadzienia do przygotowanej Skórki.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub aż złoty i bąbelkowy. Schłodzić na stojaku z drutu 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Bary karmelowo-orzechowe: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, naciskając mieszaninę okruchów równomiernie na dnie i 3/4 cala po bokach lekko nasmarowanej folii aluminiowej o grubości 13 x 9 cali. Kiedy całkowicie ostygnie, używając folii aluminiowej Jako uchwytów, ostrożnie podnieś tartę z patelni i przenieś na tacę do serwowania.