Tarta grzybowa wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 36g tłuszczu i w sumie 450 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 3,07 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką parmezan, świeżo liście tymianku, świeżo liście pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 62%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Tarta Grzybowa, Tarta Grzybowa, oraz Rustykalna Tarta Grzybowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzej 2 duże patelnie do smażenia na dużym ogniu. Praca partiami podziel oliwę z oliwek między 2 patelnie. Gdy olej będzie gorący, ale nie do końca dymiący, dodaj grzyby, dopraw szarą solą i pieprzem, dodaj masło do każdej patelni i pozwól się skarmelizować. Gdy grzyby ugotują się do połowy swojej objętości, Przenieś wszystkie grzyby na 1 patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj szalotki i czosnek i gotuj, aż będą jasnobrązowe i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodaj tymianek, aż pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj śmietanę i gotuj na wolnym ogniu. Śmietanę zmniejszyć o około połowę i dodać starty parmezan i sok z cytryny. Wyłącz płomień i szybko wmieszaj ubite jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Wyjmij z pieca i ostudź do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Dodaj pietruszkę i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Gdy mieszanina grzybów stygnie, rozwałkuj ciasto na posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Ciasta
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Rozwałkuj ciasto tak, aby wyłożyło 10-calową zdejmowaną dolną patelnię do tart. Wyłóż ciasto papierem do pieczenia i napełnij suchą fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
10
Piecz przez 10 do 12 minut, wyjmij z piekarnika i ostudź do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Usuń fasolę i papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
12
Obniż temperaturę piekarnika do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Gdy zarówno nadzienie, jak i skorupka ostygną do temperatury pokojowej, napełnij skorupkę mieszanką grzybową i posyp pokruszonym serem pleśniowym. Ułóż tartę na blasze do ciastek i piecz przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed podaniem. Pokrój w kliny i podawaj.
Tarta naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Raventos i Blanc de la Finca Brut z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.