Rozmaryn i Kalamata Focaccia
Przepis rozmaryn i Kalamata Focaccian jest gotowy w około 33 minuty i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, ciasta chlebowego, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kalamatan oliwka i rozmaryn Focaccia, Focaccia z nasion kopru włoskiego z oliwkami Kalamatan, oraz Jak zrobić Chleb Focaccia & rozmaryn czosnek Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać galaretkę w sprayu do gotowania i posypać mąką kukurydzianą.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 15 x 10 cali.
Umieścić na przygotowanej patelni, dociskając palcami do krawędzi.
Na ciasto polać oliwą, równomiernie rozprowadzić palcami; posypać oliwkami i 4 dodatkami. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (8
Odkryj ciasto. Zrób wgłębienia w wierzchu ciasta za pomocą uchwytu drewnianej łyżki lub opuszków palców.
Piec w 400 przez 13 do 14 minut lub do brązowego i chrupiące.
Pokroić w kwadraty i od razu podawać.