Soft cukinia Spice Cookies to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, zmielone goździki, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Ulubione Ciasteczka Soft Spice, Miękkie Ciasteczka Z Dyni, oraz Soft Frosted Pumpkin Spice Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem masło i brązowy cukier, aż będzie gładka, a następnie ubić w jajku.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki wymieszać na przemian z mlekiem. Na koniec wymieszaj cukinię, orzechy włoskie, rodzynki i skórkę pomarańczową. Upuść, usypując łyżki na przygotowane arkusze ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Skórka Pomarańczowa
Cynamon
Cukinia
Rodzynki
Orzechy Włoskie
Goździki
Pliki Cookie
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, lub do momentu, gdy krawędzie są lekko rumiane.