Miękkie Ciasteczka Przyprawowe Z Cukinii

Miękkie Ciasteczka Przyprawowe Z Cukinii
Soft cukinia Spice Cookies to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, zmielone goździki, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Ulubione Ciasteczka Soft Spice, Miękkie Ciasteczka Z Dyni, oraz Soft Frosted Pumpkin Spice Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem masło i brązowy cukier, aż będzie gładka, a następnie ubić w jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki wymieszać na przemian z mlekiem. Na koniec wymieszaj cukinię, orzechy włoskie, rodzynki i skórkę pomarańczową. Upuść, usypując łyżki na przygotowane arkusze ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CynamonCynamon
CukiniaCukinia
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
GoździkiGoździki
Pliki CookiePliki Cookie
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, lub do momentu, gdy krawędzie są lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Składniki

21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło zmiękczonemasło zmiękczone12 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku4146 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.cynamon mielonycynamon mielony01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.goździki mielonegoździki mielone01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDodatkowe pokruszone laski cukierkówDodatkowe pokruszone laski cukierków11 funt cukinii,skórka pomarańczowaskórka pomarańczowa1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane orzechy włoskieposiekane orzechy włoskie3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiStarta cukiniaStarta cukinia
TrudnośćEkspert
Gotowe W27 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn