Tarta gruszkowa z kremem migdałowym

Tarta gruszkowa z kremem migdałowym
Tarta gruszkowa z kremem migdałowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 290 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ciasto tart dysku, sól, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarta z kremem gruszkowo-migdałowym, Tarta z gruszką i migdałami, oraz Tarta Z Gruszką Migdałową.

Instrukcje

1
W średniej misce ubić żółtka i cukier, aż staną się blade i gęste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Ubić mąkę, sól i 1 łyżkę mleka. W średnim rondlu, doprowadzić pozostałe mleko tylko na wolnym ogniu. Stopniowo ubijaj gorące mleko do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Zeskrobać mieszaninę do rondla i doprowadzić do wrzenia, stale ubijając. Gotować przez 2 minuty. Śmietanę zeskrobać do małej miseczki i wymieszać z wanilią. Naciśnij kawałek folii bezpośrednio na powierzchnię kremu do ciast i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Delikatnie przełóż ciasto do 11-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem, najlepiej nie ciemnej patelni. Trim wszelkie zwisające ciasto równo z obręczy. Nakłuć dno kilka razy widelcem i przechowywać w lodówce, aż firma, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyłóż ciasto folią, pozostawiając 2 cale zwisu i napełnij patelnię ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec skorupę tarty na środku piekarnika przez 12 minut, lub aż ledwo ustawić i blady złoty. Wyciągnij folię i ciężary i piec przez 5 minut dłużej, lub aż skorupa jest lekko rumiane i suche w dotyku, ale nie gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
Ochłoń.
9
Gruszki obrać i pokroić na pół. Używając kulek melonowych, wyjmij rdzenie. Natrzyj gruszki pokrojoną stroną cytryny, aby zapobiec przebarwieniom. Cienko pokroić każdą gruszkę na pół w poprzek, utrzymując połówki w stanie nienaruszonym. Używając dłoni, lekko przyciśnij pokrojone gruszki, aby je odciągnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
MelonMelon
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
10
W średniej misce, ubić masło, aż będzie gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Dodać cukier cukierniczy, zmielone migdały, skrobię kukurydzianą, rum i ostudzoną śmietanę i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Krem Do CiastKrem Do Ciast
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
12
Dodać jajko i ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
13
Krem migdałowy rozprowadzić w skorupce tarty. Za pomocą długiej metalowej szpatułki ułóż pokrojone gruszki w promieniujący wzór na kremie, utrzymując połówki w stanie nienaruszonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
14
Posypać tartę z granulowanym cukrem i piec, aż krem migdałowy jest rumiany i zestaw, gruszki są miękkie i po prostu zaczyna brązowy i skorupa jest złoty, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn