Tarta gruszkowa z kremem migdałowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 290 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ciasto tart dysku, sól, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarta z kremem gruszkowo-migdałowym, Tarta z gruszką i migdałami, oraz Tarta Z Gruszką Migdałową.
Instrukcje
1
W średniej misce ubić żółtka i cukier, aż staną się blade i gęste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić mąkę, sól i 1 łyżkę mleka. W średnim rondlu, doprowadzić pozostałe mleko tylko na wolnym ogniu. Stopniowo ubijaj gorące mleko do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Zeskrobać mieszaninę do rondla i doprowadzić do wrzenia, stale ubijając. Gotować przez 2 minuty. Śmietanę zeskrobać do małej miseczki i wymieszać z wanilią. Naciśnij kawałek folii bezpośrednio na powierzchnię kremu do ciast i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Ciast
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Delikatnie przełóż ciasto do 11-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem, najlepiej nie ciemnej patelni. Trim wszelkie zwisające ciasto równo z obręczy. Nakłuć dno kilka razy widelcem i przechowywać w lodówce, aż firma, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, Obrane
6
Wyłóż ciasto folią, pozostawiając 2 cale zwisu i napełnij patelnię ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
7
Piec skorupę tarty na środku piekarnika przez 12 minut, lub aż ledwo ustawić i blady złoty. Wyciągnij folię i ciężary i piec przez 5 minut dłużej, lub aż skorupa jest lekko rumiane i suche w dotyku, ale nie gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
8
Ochłoń.
9
Gruszki obrać i pokroić na pół. Używając kulek melonowych, wyjmij rdzenie. Natrzyj gruszki pokrojoną stroną cytryny, aby zapobiec przebarwieniom. Cienko pokroić każdą gruszkę na pół w poprzek, utrzymując połówki w stanie nienaruszonym. Używając dłoni, lekko przyciśnij pokrojone gruszki, aby je odciągnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Melon
Połówki Gruszek W Syropie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon Baller
10
W średniej misce, ubić masło, aż będzie gładkie i kremowe.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać cukier cukierniczy, zmielone migdały, skrobię kukurydzianą, rum i ostudzoną śmietanę i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Krem Do Ciast
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Miód Cytrusowy
12
Dodać jajko i ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
13
Krem migdałowy rozprowadzić w skorupce tarty. Za pomocą długiej metalowej szpatułki ułóż pokrojone gruszki w promieniujący wzór na kremie, utrzymując połówki w stanie nienaruszonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
14
Posypać tartę z granulowanym cukrem i piec, aż krem migdałowy jest rumiany i zestaw, gruszki są miękkie i po prostu zaczyna brązowy i skorupa jest złoty, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Miniaturowe Wafle Waniliowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego