Tarta Drogi Mlecznej

Tarta Drogi Mlecznej
Droga Mleczna tarta może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 5G białka, oraz 44g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kakao w proszku, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tarta Drogi Mlecznej, Tarta Drogi Mlecznej, oraz Tarta Drogi Mlecznej.

Instrukcje

1
Make crust
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2
Mąkę i kakao ubić w średniej misce. Ubij masło i cukier puder w innej średniej misce, aż dobrze wymieszane. Ubij żółtko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszankę mąki w 2 dodatkach, ubijając tylko do wymieszania. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik i przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Ciasto podzielić na 6 równych kawałków. Naciśnij każdy na dole i do góry strony 4 1/2-cala-Średnica tartlet patelni z wyjmowanym dnem. Przechowywać w lodówce skorupy 1 godzinę lub zamrażać 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec zimne Skórki aż do zestawu i sucho wyglądające, o 12 protokół, naciskając z tyłu łyżki, jeśli tworzą się pęcherzyki. Fajne skórki w patelniach. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W średniej misce umieścić mleczną czekoladę. Doprowadzić 1 1/2 szklanki śmietany na wolnym ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać gorącą śmietanę na czekoladę; odstawić na 1 minutę, a następnie ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Połączyć pozostałe 1/2 szklanki śmietany i masła w małym rondlu i mieszać na średnim ogniu, aż masło topi się; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Połącz cukier i 3 łyżki wody w ciężkim małym rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ogień i gotować bez mieszania, aż kolor jest głęboki bursztyn, od czasu do czasu szczotkowanie w dół boki patelni z mokrą szczotką ciasta i wirowanie patelni, o 8 protokół. Natychmiast dodać gorącą mieszankę śmietanowo-maślaną (mieszanina będzie energicznie bąbelkować).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć z ognia i mieszać, aż wszystkie kawałki karmelu rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe BitkiKarmelowe Bitki
6
Przenieść karmel do małej miseczki i schłodzić do lekko jędrne (pół-miękkie), często mieszając, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Łyżka karmelu do środka pieczonych skórek (około 2 łyżki stołowe na każdą skórkę). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Używając miksera elektrycznego, ubij schłodzoną mleczną mieszankę czekolady z kremem, aż do uzyskania szczytów; łyżką pokrój Karmel w Skórki, dzieląc równo (około 1/2 szklanki na każdą skórkę) i równomiernie rozprowadzając. Schłodzić co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 8 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
KarmelKarmel
KremKrem
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
9
Usuń tartlets z patelni. Lekko przesiać kakao w proszku na tartaletki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn