Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Bittersweet Chocolate chips, pie crust, konfitury maliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tkana Tarta Z Suszonymi Owocami, Tarta Ricotta z kompot z suszonych owoców, oraz Batoniki do żucia z owocami i orzechami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. naciśnij ciasto crust ontobottom i się boki 10-calowy-Średnica patelni z wyjmowanym dnem; przycięte, w razie potrzeby. Przekłuj skorupę widłami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
2
Piec do głębokiego złocistego brązu, ok. 12 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Spread zachowuje overbottom skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu w ciężkimedium rondel. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać kawałki czekolady i mieszać aż stopi i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z orzechami, owocami i grubą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego