Bezcukrowe eklery czekoladowe
Bezcukrowe eklery czekoladowe mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 153 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, jajek, ekstraktu wanillanowego i mieszanki budyniu waniliowego. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 15%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bezcukrowy mus czekoladowy o niskiej zawartości węglowodanów bez nabiału {GIVEAWAY: nowa książka kucharska mamy bez cukru}, Skinny Double Chocolate Muffins-wegańskie, bezglutenowe,bezmleczne, bez jajek i bez cukru rafinowanego, oraz Eklery bezglutenowe z kremem do ciast bezmlecznych.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę i masło.
Dodaj mąkę od razu, mieszając, aż utworzy się gładka kulka.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Przenieść do zamykanej plastikowej torby; uszczelnić.
Wytnij 1-in. otwór w jednym rogu torby. Rura osiem 3-1/2-w. kłody na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450° przez 10 minut. Zmniejsz ogień do 400°; piec 15-20 minut dłużej lub na złoty kolor.
Przenieś na ruszt. Natychmiast wyciąć szczelinę w każdym, aby umożliwić ucieczkę strumienia; fajnie. Podziel i odłóż wierzchołki na bok. Wyrzuć miękkie ciasto do środka.
Do napełniania, w dużej misce, wymieszaj mleko, wanilię i pudding przez 2 minuty.
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości. Złożyć bitą polewę; odstawić.
W innej dużej misce wymieszaj mleko i budyń czekoladowy przez 2 minuty.
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości. Łyżka nadzienia waniliowego do eklerów; wymienić blaty.
Posmaruj polewą czekoladową.