Bezcukrowe eklery czekoladowe

Bezcukrowe eklery czekoladowe
Bezcukrowe eklery czekoladowe mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 153 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, jajek, ekstraktu wanillanowego i mieszanki budyniu waniliowego. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 15%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bezcukrowy mus czekoladowy o niskiej zawartości węglowodanów bez nabiału {GIVEAWAY: nowa książka kucharska mamy bez cukru}, Skinny Double Chocolate Muffins-wegańskie, bezglutenowe,bezmleczne, bez jajek i bez cukru rafinowanego, oraz Eklery bezglutenowe z kremem do ciast bezmlecznych.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj mąkę od razu, mieszając, aż utworzy się gładka kulka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
4
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Przenieść do zamykanej plastikowej torby; uszczelnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Wytnij 1-in. otwór w jednym rogu torby. Rura osiem 3-1/2-w. kłody na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 450° przez 10 minut. Zmniejsz ogień do 400°; piec 15-20 minut dłużej lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś na ruszt. Natychmiast wyciąć szczelinę w każdym, aby umożliwić ucieczkę strumienia; fajnie. Podziel i odłóż wierzchołki na bok. Wyrzuć miękkie ciasto do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Do napełniania, w dużej misce, wymieszaj mleko, wanilię i pudding przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości. Złożyć bitą polewę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
11
W innej dużej misce wymieszaj mleko i budyń czekoladowy przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudding Czekoladowy Instant MixPudding Czekoladowy Instant Mix
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości. Łyżka nadzienia waniliowego do eklerów; wymienić blaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
13
Posmaruj polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn