Tarta cytrynowo-kokosowa z kremem z marakui

Tarta cytrynowo-kokosowa z kremem z marakui
Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miąższ marakui, skorupki tarty, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Galaretki z owoców i jeżyn z kremem werbena cytrynowa, Biała czekolada marakuja z sosem jagodowo-miętowym i kremem kokosowym, oraz Karmelizowana tarta z marakui i limonki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce ubić jajka z granulowanym cukrem i skórką z cytryny, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać sok z cytryny i 2 szklanki gęstej śmietany, a następnie wymieszać z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Wlać nadzienie do skorupek tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
5
Piec tarty przez około 50 minut, lub do momentu, gdy nadzienie jest już ustawione, a blaty są głęboko złociste na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Przenieść do stojaków i ostudzić.
7
W misce połącz mascarpone z pozostałą 1 szklanką śmietany i drobnym cukrem. Ubijaj ze średnią prędkością, aż krem zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
MascarponeMascarpone
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodaj miąższ marakui i ubijaj, aż krem będzie gęsty. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
9
Tarty pokroić w kliny i na wierzch polać kremem z marakui. Łyżka miąższu marakui na śmietanie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn