Tarta budyniowo-jagodowa z krakersem Grahama

Tarta budyniowo-jagodowa z krakersem Grahama
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać budyń i jagody tarta z Graham Cracker Crust spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jeżyny, gotować i służyć" budyń waniliowy, krakersy graham, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Berry Cheesecake Slice on Graham Cracker Crust, Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, oraz Ginger Graham Cracker Crust dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na skorupę: kruszyć krakersy graham ręcznie lub z masherem ziemniaczanym, aby uzyskać drobną okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
3
Rozgrzać masło w rondlu lub kuchence mikrofalowej, aż do połowicznego rozpuszczenia. Pracę masło do okruchów opuszkami palców, aż okruchy wyglądają jak mokry piasek. Za pomocą opuszkami palców naciśnij skórkę na 9-calową płytkę do ciasta lub jednorazową aluminiową patelnię do ciasta, aby uzyskać równą warstwę na dnie i bokach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Piec, aż skorupa jest ciemniejszy odcień, o 12 protokół, i ostudzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Zrób budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
6
Odstawić około 5 do 10 minut mieszając od czasu do czasu, aby skóra nie formowała się na wierzchu budyniu.
7
Użyj łyżki lub gumowej szpatułki, aby zeskrobać budyń do skorupy krakersów Grahama i wygładzić go w równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Umieść tartę w lodówce, aż budyń ostygnie i ustaw, co najmniej 1 godzinę.
9
W międzyczasie odetnij łodygi z truskawek i umyj z innymi jagodami w durszlaku pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
10
Odcedzić, a następnie rozprowadzić na ręczniku papierowym do wyschnięcia. Możesz albo ładnie ułożyć jagody na budyniu lub po prostu delikatnie je na nim przewrócić. Przykryć lekko tart folią i przechowywać w lodówce. Możesz zrobić tartę do 4 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
11
Podawać na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn