Tarta budyniowo-jagodowa z krakersem Grahama

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać budyń i jagody tarta z Graham Cracker Crust spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jeżyny, gotować i służyć" budyń waniliowy, krakersy graham, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Berry Cheesecake Slice on Graham Cracker Crust, Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, oraz Ginger Graham Cracker Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na skorupę: kruszyć krakersy graham ręcznie lub z masherem ziemniaczanym, aby uzyskać drobną okruchy.
Rozgrzać masło w rondlu lub kuchence mikrofalowej, aż do połowicznego rozpuszczenia. Pracę masło do okruchów opuszkami palców, aż okruchy wyglądają jak mokry piasek. Za pomocą opuszkami palców naciśnij skórkę na 9-calową płytkę do ciasta lub jednorazową aluminiową patelnię do ciasta, aby uzyskać równą warstwę na dnie i bokach patelni.
Piec, aż skorupa jest ciemniejszy odcień, o 12 protokół, i ostudzić całkowicie.
Zrób budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odstawić około 5 do 10 minut mieszając od czasu do czasu, aby skóra nie formowała się na wierzchu budyniu.
Użyj łyżki lub gumowej szpatułki, aby zeskrobać budyń do skorupy krakersów Grahama i wygładzić go w równą warstwę.
Umieść tartę w lodówce, aż budyń ostygnie i ustaw, co najmniej 1 godzinę.
W międzyczasie odetnij łodygi z truskawek i umyj z innymi jagodami w durszlaku pod zimną wodą.
Odcedzić, a następnie rozprowadzić na ręczniku papierowym do wyschnięcia. Możesz albo ładnie ułożyć jagody na budyniu lub po prostu delikatnie je na nim przewrócić. Przykryć lekko tart folią i przechowywać w lodówce. Możesz zrobić tartę do 4 godzin wcześniej.