Tarta budyniowo-jagodowa z krakersem Grahama

Tarta budyniowo-jagodowa z krakersem Grahama
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać budyń i jagody tarta z Graham Cracker Crust spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jeżyny, gotować i służyć" budyń waniliowy, krakersy graham, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Berry Cheesecake Slice on Graham Cracker Crust, Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, oraz Ginger Graham Cracker Crust dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Na skorupę: kruszyć krakersy graham ręcznie lub z masherem ziemniaczanym, aby uzyskać drobną okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
3
Rozgrzać masło w rondlu lub kuchence mikrofalowej, aż do połowicznego rozpuszczenia. Pracę masło do okruchów opuszkami palców, aż okruchy wyglądają jak mokry piasek. Za pomocą opuszkami palców naciśnij skórkę na 9-calową płytkę do ciasta lub jednorazową aluminiową patelnię do ciasta, aby uzyskać równą warstwę na dnie i bokach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec, aż skorupa jest ciemniejszy odcień, o 12 protokół, i ostudzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Zrób budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
6
Odstawić około 5 do 10 minut mieszając od czasu do czasu, aby skóra nie formowała się na wierzchu budyniu.
7
Użyj łyżki lub gumowej szpatułki, aby zeskrobać budyń do skorupy krakersów Grahama i wygładzić go w równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Umieść tartę w lodówce, aż budyń ostygnie i ustaw, co najmniej 1 godzinę.
9
W międzyczasie odetnij łodygi z truskawek i umyj z innymi jagodami w durszlaku pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
10
Odcedzić, a następnie rozprowadzić na ręczniku papierowym do wyschnięcia. Możesz albo ładnie ułożyć jagody na budyniu lub po prostu delikatnie je na nim przewrócić. Przykryć lekko tart folią i przechowywać w lodówce. Możesz zrobić tartę do 4 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
11
Podawać na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn