Tarta Brzoskwiniowa Z Pestkami Benne
Benne Seed-Topped Peach tarta jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wafle Z Nasion Benne, Benne Seed Soft Precle, oraz Czekoladowo-Espresso garnki de Crème z pestkami Benne.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Przesiać razem mąki, sól i sodę oczyszczoną.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Umieść plasterki brzoskwini w lekko nasmarowanej patelni żeliwnej 12-calowej; wlać ciasto na brzoskwinie.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 25 minut do 1 godziny i 35 minut lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi czysty; odstawić 10 minut przed podaniem.
Klucz Do Spiżarni. Benne seed: nizinny kuzyn sezamu, sprowadzony na południe z Afryki Zachodniej; używany na Wyspach morskich w deserach i chlebie. Mąka Bennecake: Pestki Benne mielone na mąkę. Zamówienie od Anson Mills (ansonmills.com), która specjalizuje się w zbożu dziedzicznym.