Brzoskwiniowa tarta Melba wymaga około 37 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz bitą polewę, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Tarta Brzoskwiniowa Melba, Brzoskwiniowa Melba, oraz Dżem brzoskwiniowy Melba dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć gingersnaps i masło; dobrze wymieszać. Naciśnij mieszaninę do 9-calowej okrągłej, wyjmowanej patelni z dnem pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Ciasteczka Gingersnap
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Piec w 350 przez 9 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
W blenderze umieścić brzoskwinie i 1/3 szklanki cukru; procesować do uzyskania gładkiej konsystencji.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Połącz żelatynę i wrzącą wodę; mieszaj, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodać mieszaninę żelatyny do blendera; proces 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Przenieść mieszankę brzoskwini do dużej miski; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
W małym rondlu połączyć maliny i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. Przecedzić mieszaninę przez sito do miski; wyrzucić ciała stałe. Przykryć i schłodzić 30 minut.