Bezmięsna Muffaletta Panini
Bezmięsna Muffaletta Panini jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz serca karczocha w wodzie, oliwki, pieczoną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę kukurydzianą można śledzić to danie główne z Placek Kukurydziany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Muffaletta Panini, Muffaletta Panini, oraz Muffaletta Panini podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię lub grill do średnio wysokiej temperatury.
Umieść oliwki i marynowane warzywa w robocie kuchennym i posiekaj pulse na smaczek. Podziel smaczek między 4 dno kanapki i wierzch z jednym plasterkiem sera, pokrojonych karczochów i papryki, a następnie dodaj kolejny plaster provolone do każdej kanapki i naciśnij topy na miejscu.
Umieść kanapki na grillu i naciśnij ciężką patelnią obciążoną puszkami. Naciśnij kilka minut z każdej strony, wyjmij, podziel i podawaj.