Polędwica wołowa z sosem balsamicznym

Polędwica wołowa z sosem balsamicznym
Polędwica wołowa z sosem balsamicznym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,83 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 244 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, wino porto, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica wołowa z pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, cebulą smażoną po francusku i sosem z octu balsamicznego, Makaron Z Sosem Gorgonzola I Balsamiczną Polędwicą Wołową, oraz Polędwica Wołowa Z Łatwym Sosem Balsamicznym Żurawinowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz rozmaryn, czosnek, sól i pieprz; równomiernie natrzyj polędwicę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Umieść mięso na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 400° przez 50-70 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien odczytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
5
W rondlu doprowadzić wino lub sok winogronowy i bulion do wrzenia; gotować do zmniejszenia do 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WinogronowySok Winogronowy
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj ocet; gotuj przez 3-4 minuty lub aż do uzyskania konsystencji sosu. Wymieszać z masłem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Podawać z polędwicą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn