Tarta Blueberry Creme Brulee to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Crème Brûlée, Tarta Z Kremem Kokosowym Brûlée, oraz Tarta Brzoskwiniowa Crème Brûlée dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść mąkę, masło i śmietanę w robocie kuchennym i pulsuj, aby połączyć. Gdy ciasto uformuje się w kulkę, poklepać lekko posypanymi mąką dłońmi dno i boki 10-calowej patelni z wyjmowanym dnem i 1/2-calowymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Piec około 20 minut, aż skorupa jest ustawiona i tylko lekko rumiane, jeśli w ogóle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Pozostawić do ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
5
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W grubym dnie średnio niereaktywny rondel, podgrzać śmietanę na średnim ogniu przez 15 minut, mieszając, aby upewnić się, że nie pali; nie pozwól gotować.
Piec przez 40 minut lub do momentu, aż mieszanina zostanie prawie ustawiona w środku (powinna nadal poruszać się po wstrząśnięciu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 24 godzin.
13
Pozostałą 1/2 szklanki cukru posypać cienką, równą warstwą na upieczonym nadzieniu budyniowym. Aby karmelizować cukier, zapal palnik z propanem i przytrzymaj go, aby płomień dotknął powierzchni. Zacznij od środka i spiralnie w kierunku krawędzi skorupy tart. Jeśli cukier zacznie się palić, odciągnij pochodnię i dmuchnij na cukier, aby ugasić płomień. Wierzch z jagodami z cukrem. Pop się dno patelni i służyć.
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.