Tarta Blueberry Creme Brulee

Tarta Blueberry Creme Brulee
Tarta Blueberry Creme Brulee to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Crème Brûlée, Tarta Z Kremem Kokosowym Brûlée, oraz Tarta Brzoskwiniowa Crème Brûlée dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść mąkę, masło i śmietanę w robocie kuchennym i pulsuj, aby połączyć. Gdy ciasto uformuje się w kulkę, poklepać lekko posypanymi mąką dłońmi dno i boki 10-calowej patelni z wyjmowanym dnem i 1/2-calowymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Piec około 20 minut, aż skorupa jest ustawiona i tylko lekko rumiane, jeśli w ogóle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Pozostawić do ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
5
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W grubym dnie średnio niereaktywny rondel, podgrzać śmietanę na średnim ogniu przez 15 minut, mieszając, aby upewnić się, że nie pali; nie pozwól gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Dodać 1/4 szklanki śmietany do ubitych jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Wymieszać razem. Powoli dodaj gorącą śmietanę do mieszaniny i dodaj 1/2 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
9
Dokładnie wymieszać.
10
Konfitury jagodowe delikatnie rozprowadzić cienką warstwą na spodzie upieczonej i schłodzonej skorupki tartej. Delikatnie wlać krem na konfitury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
PrzetworyPrzetwory
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Piec przez 40 minut lub do momentu, aż mieszanina zostanie prawie ustawiona w środku (powinna nadal poruszać się po wstrząśnięciu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 24 godzin.
13
Pozostałą 1/2 szklanki cukru posypać cienką, równą warstwą na upieczonym nadzieniu budyniowym. Aby karmelizować cukier, zapal palnik z propanem i przytrzymaj go, aby płomień dotknął powierzchni. Zacznij od środka i spiralnie w kierunku krawędzi skorupy tart. Jeśli cukier zacznie się palić, odciągnij pochodnię i dmuchnij na cukier, aby ugasić płomień. Wierzch z jagodami z cukrem. Pop się dno patelni i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Jagody lekko posmarować syropem kukurydzianym i zwinąć w cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn