Tarka Ziemniaczano-Porowa
Zapiekanka ziemniaczano-porowa jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 261 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, śmietanę, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tarka Ziemniaczano-Porowa, Por Ziemniaczany Au Gratin, oraz Zapiekanka z pora i ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smar 2-quart gratin dish lub płytkie naczynie do pieczenia.
Mleko ciepła, czosnek, sól i pieprz do gotowania na wolnym ogniu 12-calowej patelni na średnim ogniu; dodać ziemniaki i pory. Gotować odkryte około 15 minut, często mieszając, tylko do miękkości.
Łyżka mieszanki ziemniaków do naczynia gratin.
Wymieszać śmietanę i musztardę; łyżkę na mieszaninę ziemniaków.
Piec odkryte 20 do 25 minut lub aż bąbelki wokół krawędzi i złoty kolor na wierzchu.