Tapenada Oliwkowa

Tapenada Oliwkowa
Need a przyprawa bezmleczna? Tapenada z oliwek może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzechy włoskie, krakersy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), Tapenada Figowo-Oliwkowa, oraz Tapenada Oliwkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem papryki i krakersów w robocie kuchennym lub blenderze. Przykryć i przetworzyć, używając szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do lekko zgrubnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Łyżka do naczynia do serwowania.
3
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
4
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn