Tamales Buffalo

Tamales Buffalo
Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.01 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 337 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oleju z pestek winogron, skrobi kukurydzianej, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Region Santa Fe Tamales), oraz Tamales Tolimenses (Region Tolima Tamales) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: łuski kukurydzy Tamale: 24 suszone łuski kukurydzy enconchada, takie jak te sprzedawane przez corona Real lub 48 do 72 standardowych suszonych łusek kukurydzy (dodatek 2 do 3 łusek na tamale) lub świeże łuski kukurydzy( jak to jest w zwyczaju w niektórych krajach Ameryki Łacińskiej) przegotowana woda wylała się na nie i pozostawiła do namoczenia przez 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
TamalesTamales
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dla bizona: mięso bawole doprawić solą i pieprzem. W dużym garnku przykryj mięso bawole wodą, dodaj cebulę, czosnek, chiles i kminek. Przykryj i przynieś na wolnym ogniu. Powoli dusić przez około 2 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie przetargu widłowego. Zapas płynu do gotowania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żubryżubry
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Umieścić łuski kukurydzy w dużej misce i przykryć ciepłą wodą. Być może będziesz musiał je zważyć kolejną miską wody. Pozostawić do namoczenia w razie potrzeby, aby nawodnić, podczas gdy Bawół jest duszenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
żubryżubry
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Na masę de maez: rozpuścić 2/3 szklanki skrócenia w rondlu i odstawić. Mikserem elektrycznym ubić Pozostałe 1 1/3 szklanki skracania, aż będą puszyste i stopniowo i na przemian zacząć dodawać bulion harina i wołowy, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Następnie stopniowo dodawać stopione skracanie mieszając całkowicie po każdym dodaniu. Miskę ciasta przykryć wilgotnym ręcznikiem kuchennym i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Mięso bawole przekładamy na półmisek i rozdrabniamy 2 widelcami. Rezerwa 2 szklanki płynu do gotowania sosu. (Jeśli jest za mało, nie martw się, uzupełnisz go bulionem wołowym do sosu.) Pozostawić wystarczającą ilość soków do gotowania, aby mięso było tylko wilgotne i powrócić rozdrobnioną wołowinę do tego płynu, i przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubryżubry
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Ułóż łuski kukurydzy i rozłóż około 1 do 1 1/2 łyżek masy ciasta na każdą, a następnie 1 do 2 łyżek rozdrobnionego bawoła. Złóż każdą tamale, aby masa otoczyła mięso i użyj cienkiego paska łuski kukurydzy, aby związać tamale.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
żubryżubry
TamalesTamales
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Umieść w koszu na parowiec, na końcu, jeśli to możliwe,tak, aby każda tamale podtrzymywała tę obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Umieść nad garnkiem wypełnionym kilkoma centymetrami gotującej się wody do gotowania na parze, przykryj i pozwól parze do twardego, około 1 godziny. (Łuska kukurydzy łatwo odpadnie, gdy zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Podczas gdy tamales są na parze, zrobić sos tamale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Rozgrzać olej z pestek winogron na średnim lub średnim ogniu w średnim rondlu. Gdy olej zaczyna migotać dodać szalotki i czosnek i podsmażyć, aż cebula staje się przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać 2 szklanki buffalo gotowania cieczy i / lub bulion wołowy do szalotki i czosnku i zwiększyć ciepło doprowadzić do szybkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
żubryżubry
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10
Dodać chili w proszku, sól i pieprz, do smaku, i niech zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodaj skrobię kukurydzianą do osobnej małej miseczki i stopniowo ubijaj w 1 łyżce płynu, aby utworzyć zawiesinę. Stopniowo Ubij to do rondla, aby zagęścić mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Niech tamales odpocząć krótko przed podaniem, i służyć z małych miseczek sosem tamale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn