Tamale Pot Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tamale Pot Pie. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 22g białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, sól, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Slow Cooker Chicken Tamale Pie, oraz Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. w 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać kukurydzę, pomidory, oliwki, 2 łyżki Bisquick mix, chili w proszku, kminek i sól.
Podgrzać do wrzenia, często mieszając; zagotować i wymieszać 1 minutę. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
W średniej misce wymieszaj pozostałe składniki do wymieszania.
Wlać mieszaninę wołowiny do nieoczyszczonej 9-calowej kwadratowej patelni.
Rozłóż mieszankę mąki kukurydzianej na mieszaninie wołowiny.
Piec odkryte około 25 minut lub aż skorupa jest jasnobrązowy.