Talerz rybaka pieczonego

Talerz rybaka pieczonego
Need a bezglutenowe, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Broiled Rybaka półmisek może być niesamowite przepis spróbować. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 545 kalorii, 22g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, homara brazylijskiego, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Placek rybaka, Placek rybaka, oraz Placek rybaka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Homara podzielić wzdłuż i wyodrębnić mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
HomarHomar
MięsoMięso
3
Połóż mięso homara na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
4
Usuń kości szpilki z flądry żółtej i Wytnij " v " na górze ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
RybyRyby
5
Umieść wszystkie owoce morza w 9-calowym talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
6
Dodaj masło, białe wino i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
PaprykaPapryka
MasłoMasło
7
Piec przez 12 minut. Ułóż na talerzu i podawaj z klinem cytrynowym i sosem tatarskim, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia9
Magazyn