Talerz figowy i Prosciutto

Talerz figowy i Prosciutto
Figa i Prosciutto płyta może być tylko przystawka szukasz. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka rukoli, mięty, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Figi Crostini, Domowe Fig Newtons, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warstwa prosciutto, nachodzenie lekko, na plycie. Opłucz i osusz rukolę, świeżą bazylię i świeże liście mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
ProsciuttoProsciutto
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
2
Pokroić liście w paski o szerokości około 1/4 cala i posypać prosciutto. Opłucz figi, obetnij łodygi i pokrój owoce na ćwiartki wzdłuż; figi rozrzuć na prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
3
Skropić równomiernie oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Magazyn