Tal Ronnen ' s Agave Lime grillowane Tofu z azjatycką sałatą i puree słodkimi ziemniakami
Tal Ronnen ' s Agave Lime grillowane Tofu z azjatycką sałatą i puree słodkimi ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nektar z agawy, rzodkiewkę daikon, olej z krokosza barwierskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany stek Azjatycki ze słodką Slaw, Grillowany Stek Azjatycki Ze Słodką Slaw, oraz Chipotle-Limonka Puree Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść tofu w jednej warstwie w płytkim naczyniu niereaktywnym. W małej misce, ubij razem pozostałe składniki tofu.
Zalać tofu i marynować w lodówce przez 2 godziny.Rozgrzej piekarnik do 300 F. Lekko posmaruj blachę do pieczenia. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć Tofu z marynaty (zarezerwować marynatę) i ułożyć ją w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Podgrzej grill na świeżym powietrzu lub rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
5
Przenieś płyty tofu z blachy do pieczenia na grill i grill przez 3 do 4 minut, lub aż grill-oznaczone. Obróć tofu i obficie szczotkować z glazury; gotować 3 do 4 protokół, lub aż grill oznaczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, Julienne
6
Usuń tofu do blachy do pieczenia, obracając go tak przeszklonej stronie jest w dół, a następnie glazury górnej stronie.Następnie w dużej misce ubić ocet, nektar z agawy, sól, sok z limonki i sos sojowy. Kontynuuj energicznie ubijając w jednym kierunku, powoli wlewając olej cienkim strumieniem, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 Truskawka Bez łuski
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Drenaż.
9
Umieść słodkie ziemniaki, zmielony nerkowca, wszystko naturalny maślany spread, i chipotle pieprz w misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie trzepaczką. Ewentualnie umieść składniki w dużej misce i użyj ręcznego miksera. Ubijaj na średniej prędkości, aż będzie gładka i puszysta. Doprawić solą i pieprzem do taste.To ułóż naczynie, umieść jedną czwartą słodkich ziemniaków w miarce na środku talerza. Top z jedną czwartą slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Pieprzowy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pasta Maślana
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Orzechy Nerkowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Miejsce 2 plastry tofu na wierzchu slaw lub pod kątem przeciwko słodkie ziemniaki i slaw. Powtórz z pozostałymi składnikami.Czas przygotowania: 1 godzina, plus 2 godziny marynowania
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
11
Aby uzyskać więcej wspaniałych przepisów, Kup książkę Tal Ronnena, świadomy kucharz.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Indaba Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.