Tajsko-kokosowy Bouillabaisse może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 642 kalorie, 73g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 10,37 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać małże littleneck, mleko kokosowe, krewetki jumbo, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Thai Bouillabaisse, Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, oraz Pikantne Wegańskie Tajskie Kokosowe czerwone Curry z ryżem kokosowo-szafranowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj muszle krewetek do patelni; gotować 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj 1/2 szklanki selera, 1/2 szklanki marchewki i 1/2 szklanki cebuli na patelnię; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.Wymieszać w 2 1/2 szklanki wody, ziarna pieprzu, i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu.Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać paprykę; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z pomidorem, czosnkiem, pastą curry i skórką; gotować 2 minuty, często mieszając. Wymieszać mieszaninę bulionu i mleko kokosowe; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Pasta Curry
Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Dodać małże i małże. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 2 minuty lub do otwarcia małże i małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
8
Zdjąć z ognia; wyrzucić nieotwarte łuski.Mieszać w krewetki, bazylia, i pozostałe składniki z wyjątkiem wapna kliny. Przykryć i odstawić 5 minut lub aż krewetki i halibut są zrobione. Wyrzucić skórkę z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
Skórka Z Limonki
Halibut
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
9
Umieść 2 małże i 2 małże w każdej z 6 misek. Podziel krewetki i ryby równomiernie między miseczki. Chochla 2/3 szklanki mieszanki bulionu na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę