Tajskie Tofu z cukinią, czerwoną papryką i limonką
Przepis Thai Tofu z cukinią, czerwoną papryką i limonką jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Na 1,87 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, bazylii, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajskie Tofu z cukinią, czerwoną papryką i limonką, Tajskie Tofu Z Cukinią, Czerwoną Papryką I Limonką, oraz Pikantne Tajskie Tofu Z Czerwoną Papryką I Orzeszkami Ziemnymi.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.