Tajskie Smażone Banany

Tajskie Smażone Banany
Tajskie smażone banany mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 121 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Mieszanka bananów, kokosa, oleju i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tajskie Smażone Banany, Smażone Banany, oraz Smażone banany z Brandy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mąkę ryżową, tapiokę, cukier, sól i kokos. Mieszać w wodzie, trochę na raz, i wymieszać, aby utworzyć grube ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TapiokaTapioka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Banany obrać i pokroić wzdłuż na 3 lub 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
3
Rozgrzać olej w frytkownicy lub głębokim woku do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Każdy plasterek banana obtaczamy w cieście, a następnie smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Serwuj natychmiast.

Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Prawdopodobnie najsłynniejsze wino Alzacji, Traminer przyszedł do nas z północy Włoch i pochodzi z XVI wieku. Gewurztraminer (dosłownie pikantny lub piżmowy Traminer) to wybór najbardziej pachnących Traminerów i stał się znany jako Gewurztraminer w 1950 roku. Jasnożółty z wyraźnymi refleksami. Wino ma młodzieńczą jakość. Nos jest wyrazisty i ujawnia kwiatową dominantę róży, piwonii. Lekko kandyzowany, dostrzega się egzotyczne owoce, liczi, a po napowietrzeniu odkrywa się nuty imbiru i nutę mentolu. Nos wykazuje piękną typiczność, bez ekstrawagancji, ale z precyzją. Początek w ustach jest obszerny i miękki, energiczny; rozwija się na medium z orzeźwiającą szybkością. Te same smaki egzotycznych owoców, imbiru i kwiatów róży postrzegane w nosie, z lekkim odrobiną goryczy na finiszu. Połącz z przyprawioną i aromatyczną kuchnią, taką jak kuchnia azjatycka/fusion, peruwiańskie ceviche i potrawy z elementami przyprawowymi i owocowymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn