Tajski sos orzechowy z miodem
Tajski sos orzechowy z miodem to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 672 kalorie, 17g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako sos. Mieszanka sosu sojowego, octu ryżowego, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 264 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Spróbuj Tajskie Warzywne Kaboby Z Pikantnym Sosem Orzechowym, Pieczony bakłażan po tajsku i groszek z sosem kokosowo-orzechowym, oraz Bezglutenowe Wegetariańskie Sajgonki Z Sosem Orzechowym W Stylu Tajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać miód, masło orzechowe, sos sojowy, ocet ryżowy, oliwa z oliwek, olej sezamowy, czosnek, imbir, i płatki czerwonej papryki w małej misce.