Tajski Sos Mango
Tajski sos Mango to bezglutenowe i wegańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 39 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz syrop kukurydziany, mango, sos czosnkowy pieprz tajski i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób lubiło to Azjatyckie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Paleo Thai Mango w sosie kokosowym, Pikantne Tajskie Krewetki Z Sosem Mango, oraz Wegetariańskie sajgonki z tajskim sosem Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mango, syrop kukurydziany i sos w elektrycznym blenderze. Zmiksować na gładką masę.