Tajski Rosół
Przepis tajski rosół jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.39 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz liście kolendry, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, trawę cytrynową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Tajski Rosół, Tajski Rosół, oraz Tajski Rosół dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać szalotki; gotować 1 minutę, często mieszając.
Dodać czosnek i imbir; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Dodaj bulion; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać trawę cytrynową i 2 szklanki wody do mieszaniny bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut. Wymieszać z kurczakiem i bok choy; dusić 5 minut. Wyrzucić trawę cytrynową.
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę, bazylię, sok z limonki i sól.
Miejsce 1/2 szklanki makaronu w każdej z 4 misek; top każdej porcji z 1 1/4 szklanki zupy.
Posypać czerwoną papryką.