Tajski Gulasz Curry Z Kurczaka

Tajski Gulasz Curry Z Kurczaka
Przepis tajski gulasz Curry z kurczaka może zaspokoić indyjskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 7 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 53 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło tę zupę. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz zmielonego kurczaka, mleko kokosowe, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gulasz Rybny Thai Red Curry, Tajski gulasz Curry z indykiem i cukinią, oraz Bezmięsny Poniedziałek: Bataty & Tofu Thai Curry Gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepła 1 Łyżka. olej na patelni na średnim ogniu. Pieczarki smażyć na złoty kolor, 15 do 17 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj 1 Łyżkę. olej do patelni. Marchew podsmażyć do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej do patelni. Podsmażyć szalotki, mieszając, aż zmiękną, 2 do 3 protokół. Mieszać w czosnku; podsmażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać kurczaka; smażyć aż gotowane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
7
Wymieszać z bulionem, sosem rybnym, sosem sojowym, mlekiem kokosowym i curry; w razie potrzeby dodać trawę cytrynową. Włączyć ciepło do średniej wysokości; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do średniej i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
8
Zdjąć z ognia, wyrzucić trawę cytrynową i wymieszać z ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
9
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn