Tajska Sałatka Z Makaronem Wołowym
Przepis tajski Sałatka z makaronem wołowym może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 1235 kalorii. Na 11,38 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bazylii, mięty, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać orzeszki ziemne można śledzić to danie główne z Single-Girl Melty Chocolate Peanut Butter Cake jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 614 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tajska Sałatka Z Makaronem Wołowym, Grillowana Tajska Sałatka Z Wołowiną I Makaronem, oraz Tajskie Miski Z Makaronem Wołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek marynować w sosie rybnym, limonce i cukrze przez 20-30 minut.
Rozgrzać olej na patelni.Grillować stek do średnio rzadkiego, około 2-3 minut na stronę i odstawić na odpoczynek.
Makaron zalać wrzącą wodą i pozostawić do miękkości, około 5-7 minut.
Wymieszać opatrunek.Wrzucić sałatkę w dressingu i podawać z dodatkiem steku.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.